Jaunumi

WAGO I/O lauka sistēmas

2020 09 21

Decentralizētas I/O ar paplašinātu savienojamību

Jaunās WAGO I/O IP67 lauka sistēmas iekārtas automatizācijai ar skatu nākotnē.

Jaunais WAGO I/O lauka sistēmas ar IP67 aizsardzību piedāvā perfektu risinājumu automātikai bez sadales skapjiem. Tas apvieno ātrumu ar ETHERNET bāzētu komunikāciju (piemēram, PROFINET), tehnoloģijām, piemēram, OPC UA vai Webserver, un nākotnē MQTT kā sakaru protokolu. Turklāt sistēma ir gatava TSN, kas ir galvenā tehnoloģija, lai nodrošinātu pilnīgu, elastīgu, jaudīgu un drošu tīklu izveidi.

I/O lauka sistēmas atbalsta visus galvenos ETHERNET, protokolus un rūpniecības IoT standartus. Lai nodrošinātu lielisku elastību, IP67 sistēma ir pieejama daudzās konfigurācijās, lai perfekti pielāgotos konkrētajam pielietojumam un iekārtai. IO-Link sakaru standarts nodrošina vienmērīgu datu plūsmu no vadības līmeņa līdz sensora līmenim. Tas ievērojami vienkāršo konfigurēšanu un kabeļu instalāciju. Tas arī dod iespēju pilnīgi jaunām diagnostikas, parametru noteikšanas un ierīces identifikācijas iespējām. Sistēma tiek darbināta, izmantojot L-kodētu lielas jaudas M12 savienotāju, nodrošinot līdz 16 A strāvu. Šī konstrukcija stipri ietaupa vietu.

Inovatīva slodzes pārvaldība nodrošina pilnīgu sistēmas jaudas izmantošanu, pielietojot barošanas strāvas pārvaldību. Gan izejas strāvas, gan barošanas strāvu pārslodzes robežas var uzraudzīt un iestatīt katru kanālu atsevišķi. Tā rezultātā kļūdas var ātrāk atklāt un skaidrāk diferencēt kļūdu gadījumā - kļūdas ir arī vieglāk paredzamas, kas ir būtiski, piemēram, plānojot nākotnes apkopes.