Jaunumi

Brennenstuhl Multi Battery 18V sistēma

2023 06 29

 

Brennenstuhl Multi Battery 18V sistēma.

Viens prožektors. Vairāku akumulatoru sistēmas.

Ja jums ir nepieciešamas apgaismojums un jūs darbojaties ar LED prožektoru, rodas jautājums, kurš apgaismojuma risinājums ir vispiemērotākais. Kādēļ gan nepieņemt šo lēmumu atkarībā no līdz šim izmantotās uzlādējamās bateriju sistēmas? Jūs jau izmantojat efektīvu akumulatoru tehnoloģiju - jūs atradīsiet piemērotu prožektoru ar brennenstuhl®!

brennenstuhl® Multi Battery 18V sistēma dod iespēju izmantot prožektoru ar akumulatoru sistēmu, ar akumulatoriem, kurus jau izmantojat. Brennenstuhl® Multi Battery prožektorus var izmantot ar vadošajām Powertool 18V akumulatoru sistēmām tikai vienā solī. Adapteri nodrošina savienojumu ar prožektoru un 18 V akumulatoru.

Brennenstuhl® Multi Battery 18V sistēma ir saderīga ar vadošo zīmolu 18V akumulatoru tehnoloģijām. Savietojamība attiecas uz šādu ražotāju 18V akumulatoriem:

Bosch Professional, Dewalt, Einhell, Fein, Festool, Flex, Hikoki, Makita, Metabo CAS, Milwaukee un Würth.


Pavisam vienkārši, atbilstošo adapteri var izmantot ar brennenstuhl® prožektoru un akumulatoru. Jauda ir atkarīga no lietotāja izvēles un ir atkarīga no viņa vēlamās 18 V akumulatoru sistēmas. Pateicoties noņemamam akumulatora vāciņam, ir garantēta katra saderīga 18 V akumulatora atbilstība. Ja akumulatora vāciņš ir noņemts (IP20), var izmantot arī lielākus 18V akumulatorus.