Jaunumi

The Navigating Together Moment

2023 06 28

THE NAVIGATING TOGERHER MOMENT

Sunseeker ir slavena ar savu atšķirīgo jahtu projektēšanu un izstrādāšanu, tehnoloģiju un inovāciju ievērošanu ražošanā un izgatavošanā. Tas ir patiesi ikonisks zīmols. Daudziem kļūt par Sunseeker īpašnieku ir kļuvis par vēlmi, bet dažiem - par apsēstību. Iegādājoties zīmolu, kas ir izcils dzīvesveida apliecinājums. "Veiksmes stāsts" ir tad, kad klients sniedz atsauksmes, ka jahta ir uzbūvēta tieši tā, kā paredzēts, vai pat vēl labāk. Ka jahta viņiem patīk, un tā atbilst viņa cerībām. Metjū Frānsisam "veiksmes stāstā" ir laimīgs klients.

Panākumu mirklis īsumā:

  • Sunseeker jahtas ir izcils tradicionālo laivu būves principu un jaunāko montāžas tehnoloģiju apvienojums, kas nodrošina modernu jahtu, kas būvēta atbilstoši augstākajiem inženiertehniskajiem standartiem.
  • Sunseeker jahtas mugurkauls elektriskā sistēmā darbina WAGO sliežu spailes, kuras WAGO montē, marķē, pilnībā testē un piegādā atbilstoši Sunseeker prasībām.
  • WAGO kontrolieris PFC200 kontrolē lielāko daļu Sunseeker jahtas digitālo ieslēgšanas/izslēgšanas iekārtu, tostarp navigācijas vadības ierīces, apgaismojumu, gaisa kondicionieri, kā arī tilpnes sūkņa vadības ierīces.

Vairāk WAGO “Veiksmes stāstu” skaties: https://www.wago.com/global/moments-of-success

Uzziniet vairāk par WAGO uz sliedes montējamajām spailēm šeit: https://www.wago.com/global/electrical-interconnections/discover-rail-mount-terminal-blocks