Jaunumi

WAGO 2773 sērijas Inline spaile monolītiem vadiem

2023 09 20

2773 sērijas Inline spaile

Preces artikuls 2773-2401
• Vienmēr droši un uzticami savienojumi
• Aizņem maz vietas
• Push-in tehnoloģija, nav nepieciešami instrumenti

Vadu savienošana nepieejamās vietās
Pateicoties izmaiņām standartā IEC 60364-5-52:2009 (punkts 526.3), 2773-2401 spailes kopā ar atbilstoša izmēra termocaurulēm ar līmi var izmantot savienojumos nepieejamās vietās, jo tiek nodrošināta prasība pēc dubultās izolācijas.


Lietošana

Noņemiet vadam izolāciju 10mm garumā 10mm garumā Ievietojiet vadu spailē līdz atdurei Pateicoties caurspīdīgam korpusam, ir iespējams pārbaudīt vai vadam izolācija ir notīrīta nepieciešamajā garumā, vai vads ir ievietots pietiekoši dziļi Vadu var izvilkt, to grozot pa labi un kreisi, un vienlaicīgi velkot to ārā no spailes


 


Pielietojumu piemēri

Laika ietaupījums savienojuma atjaunošanai

Celtniecības laikā ir arī viegli ieurbties kabelī. Tā nav problēma 2773 Series PUSH WIRE® Inline savienojumam. Tas ir ātrs problēmu risinātājs jebkurā situācijā.

Elektroinstalācija, izmantojot temocauruli

Atvieglo kabeļu atjaunošanu: nogrieziet kabeli un pievienojiet spaili. Visbeidzot, uzvelciet piemērotu termocauruli uz vadiem un spailēm, un karsējiet to. Tagad kabelis ir droši savienots.

Vairāk vietas sadales kārbā

Pateicoties kompaktajam dizainam, kura garums ir tikai 29 mm, PUSH WIRE® Inline spailes var ievietot jebkurā sadales kārbā. Šī priekšrocība nodrošina veiksmīgu elektroinstalāciju šaurās vietās.

Viegli pagariniet vadus

Kabelis ir pārāk īss? Šajā gadījumā PUSH WIRE® Inline spaile palīdzēs ātri un vienkārši! Spailes ietaupa laiku un ļauj pagarināt vadus no 0,75 līdz 4 mm². Savienojot vadus nav nepieciešami instrumenti.