Jaunumi

WAGO Svira

2023 01 04

WAGO sviras tehnoloģija

WAGO sviras tehnoloģija ir globāli pašsaprotams jauns elektroinstalācijas veids, kas vienmēr sastāv kopā tikai ar atsperu savienojumu tehnoloģiju. Šajā instalēšanas variantā instrumenti un uzgaļi ir lieki. Oranžā svira ir viegli lietojama. Tāpēc vada ievietošanas punkta atvēršana un aizvēršana ir ļoti vienkārša, tāpat kā ikdienas darbības ar sviru mājās, piemēram, ūdens krāna atvēršana un aizvēršana. Turklāt skaidri redzamais sviras stāvoklis signalizē par atvērtu vai aizvērtu vadu savienojuma punktu. WAGO sviru ir ne tikai viegli lietot, tā nodrošina arī drošu kontaktu un padara vadu savienojumu ātru un ērtu.

Tik vienkārši kā...

Kā atvērt pudeli, svira, kas ļauj elektrībai plūst nepārtraukti!

Jauni un inovatīvi izgudrojumi ir arī elektrisko savienojumu jomā. Jo, pateicoties WAGO svirai, ir vieglāk, ērtāk un drošāk nekā jebkad izveidot kontaktus savienojumu izmantojot spailes. Bez jebkādiem papildus instrumentiem, tas Jums ietaupīs laiku un nervus.

 

Tik vienkārši kā...

Kā ieslēgt ūdeni, svira, kas atvieglo darbu!

Katram no bērnības ir mācīts, ka ir jāmazgā rokas, tā pat kā katram elektriķim būtu jāizmanto WAGO sviras! Jo, pateicoties WAGO svirai, ir vieglāk, ērtāk un drošāk nekā jebkad izveidot kontaktus savienojumu, izmantojot spailes. Tas ietaupa laiku un nervus – protams, bez jebkādiem papildu instrumentiem.

Tik vienkārši kā...

Kā ieslēgt gaismu, svira, kas liek elektrībai strādāt zibenīgi!

Gaismas slēdzi ir tik pat viegli ieslēgt kā izmantot WAGO sviras. Jo, pateicoties WAGO svirai, ir vieglāk, ērtāk un drošāk nekā jebkad izveidot kontaktus savienojumu izmantojot spailes. Bez jebkādiem papildus instrumentiem, tas Jums ietaupīs laiku un nervus.