Jaunumi

WAGO Enerģijas skaitītājs

2022 09 23

 

ENERĢIJAS SKAITĪTĀJS

Enerģijas patēriņa optimizēšanai nepieciešams visaptverošs enerģijas mērījums. WAGO klāstā tagad šim nolūkam ir paredzēti jauni enerģijas skaitītāji, kas piedāvā vairākas priekšrocības.

Enerģijas skaitītāji izmanto Push-in CAGE CLAMP® ar svirām, kas ļauj tos ātri un vienkārši savienot. Tiešās mērīšanas ierīču platums ir tikai 72 mm; savukārt versijas bez strāvas transformatoriem ir vēl plānākas, tikai 36 mm. Šie plānie dizaini ietaupa ļoti daudz vietas vadības skapjos.

APSKATĪT BUKLETU

APSKATĪT PRECES

Drošas vada nostiprināšana, pateicoties atsperes savienojumam.

"Patiess komunikāciju speciālists"

Trīs interfeisi tikai vienā ierīcē: WAGO enerģijas skaitītāji ir aprīkoti ar M-Bus un Modbus® interfeisu, kā arī diviem S0 impulsu izvadiem. Tas padara enerģijas skaitītājus viegli integrējamus jebkurā projektā.

Intuitīva konfigurācija

Izmantojot mūsu bezmaksas lietotni WAGO Energy Meter Configurator, enerģijas skaitītājus var viegli konfigurēt un bez jebkādas programmēšanas. Turklāt lietotne piedāvā funkciju pašreizējo vērtību eksportēšanu uz CSV failu un kuru iespējams nosūtīt, izmantojot populāras ziņojumapmaiņas programmas vai e-pastu.

Lietotne Play Store (android)

Lietotne App Store (apple)

 

Liels displejs

Īpaši vienkārša apstrāde: Pateicoties mūsu enerģijas skaitītāja lielajao displejam, tas ļauj viegli pārredzēt attēlotos datus un padara svarīgākos datus uzreiz pieejamus skaidri sakārtotā formā. Ekrāma ir integrēti skārienjutīgi vadības elementi.

 

Ietaupot laiku katrā uzstādīšanas līmenī

Neatkarīgi no tā, vai tas ir monolīts, smalkdzīslu vai vads ar uzgali: iespiežamā savienojuma tehnoloģija ar svirām padara vadu pievienošanu ātru un vienkāršu. Papildus laika taupīšanai CAGE CLAMP® savienojuma tehnoloģija palielina drošību, jo tiek garantēts izturīgs, uzticams kontakts visā kalpošanas laikā. Tas novērš tādas problēmas kā kontaktpunktu pārkaršana.