Jaunumi

WAGO Edge kontrolieris un dators

2021 11 15

Optimāla datu izmantošana

Inteliģentiem procesiem ir nepieciešama arvien lielāka skaitļošanas jauda, un tas izvirza atbilstošas prasības datu bāzēm tieši šajā jomā. WAGO piedāvā pareizo aparatūru jebkuram EDGE pielietojumam.

Ja tiek iesaistīti reāllaika dati, datu apstrāde kļūst arvien nozīmīgāka. Nepieciešama arvien lielāka skaitļošanas jauda, un tas rada atbilstošas prasības datu bāzēm, kā arī analīzes un optimizācijas algoritmiem tieši šajā jomā. WAGO piedāvā risinājumus Edge Controller un Edge Computer veidā. Šīs ierīces apstrādā lietojumprogrammas tieši uz iekārtas, noņemot slodzi no kontrolieriem, lai tie varētu koncentrēties uz saviem faktiskajiem kontroles pienākumiem ar mazu latentumu un augstu determinisma līmeni.

Vienkāršs savienojums ar mākoni

Savāktos datus var tieši novērtēt, parādīt grafiski un padarīt pieejamus, piemēram, WAGO mākonī. Pārsūtīšana var būt piemērota, piemēram, īpaši kritiskiem datiem. Abām jaunajām ierīcēm ir papildu priekšrocības, ja dati ir jābuferē uz laiku, piemēram, mobilajās lietojumprogrammās. To pamatā ir sadales skapī viegli instalējama, saderīga aparatūra, tos var darbināt ar 24 V spriegumu un tādējādi tie lieliski iekļaujas automatizācijas vidē.

Aprīkots augstajai drošībai

TPM 2.0 mikroshēma ļauj izmantot šifrēšanas mehānismu, lai nodrošinātu datu drošību. Liela daļa ierīču programmatūras ir atvērtā koda, tāpēc tās vienmēr ir aprīkotas ar labāko programmatūras tehnoloģiju, jo lielā atvērtā pirmkoda kopiena nepārtraukti pārskata avota kodu un nodrošina kļūdu labojumus. Papildus standarta VPN lietojumprogrammām ierīces ir atvērtas īpašiem drošības risinājumiem, piemēram, Tosibox un Hooc. Tādējādi papildus paša WAGO VPN risinājumam lietotāji var piekļūt arī citiem attālinātās uzturēšanas risinājumiem ar augstu drošības pakāpi saskaņā ar #openandeasy principu.


WAGO EDGE kontrolieris

Edge Controller ir aprīkots ar četrkodolu ARM Cortex-A9 procesoru un piedāvā plašu interfeisu izvēli, ieskaitot divus ETHERNET portus, vienu CANopen portu un divus USB portus. Tam ir arī seriālais interfeiss un četras digitālās ieejas/izejas vietējo ierīču vai sensoru savienošanai. Artikuls: 752-8303/8000-002.

Ieguvumi jums:

  • Vienkārša integrācija esošajās sistēmās
  • Vietu taupoša instalācija
  • Projekta konfigurācijas iespēja pazīstamajā e! COCKPIT vidē

APSKATĪT PRECI

 

WAGO EDGE dators

Ja prasības pēc skaitļošanas jaudas un atmiņas ir augstas, WAGO piedāvā perfektu risinājumu ar Edge datoru. Tam ir 1,91 GHz četrkodolu Atom procesors un tas ir aprīkots ar standarta Debian Linux. Lietotāji var izmantot bagātīgos resursus un modelēt uz tiem visus automatizācijas procesus. Artikuls: 752-9800.

Ieguvumi jums:

  • Piedāvā lielu skaitļošanas jaudu un pielāgojamu krātuvi
  • Kompakts un minimālas apkopes
  • Ļauj izmantot standarta programmatūru

APSKATĪT PRECI

Mākonis

Vai vēlaties izmantot savas iekārtas, sistēmas un ēkas datus uzraudzībai un analīzei mākonī? Izmantojiet mūsu atvērtos risinājumus, lai nodrošinātu vieglu un drošu savienojumu. Veicot dažas darbības, jums ir no vietnes neatkarīgs pārskats par visu būtisko informāciju, un jūs varat noteikt optimizācijas iespējas un uzsākt izmaiņas tieši. Jūs pats izlemjat, uz kuru mākoņu sistēmu sūtīt savus datus, izmantojot MQTT, piemēram, Microsoft Azure, Amazon Web Services, IBM Cloud vai SAP Cloud.