Jaunumi

Jaunās 221 spailes

2021 11 23

221. sērijas caurejošās savienojuma spailes

Kompakts savienotājs, kur nav nepieciešami instrumenti

Standartizēts vadu savienošanas risinājums visiem vadu veidiem no 0,2 līdz 4 mm², jaunās 221. sērijas caurejošas savienojuma spailes ar sviru apvieno visas uzticamās 221. sērijas savienojošo spaiļu priekšrocības kompaktā dizainā. Piedāvājot nepārspējamu vienkāršību, ātrumu un uzticamību, 221. sērija nodrošina universālus vadu savienojumus - ar sviras tehnoloģiju, novēršot instrumentu nepieciešamību - vienlaikus nodrošinot redzami drošu vadu kontaktu. Ja nepieciešami vairāku vadu savienošana, papildu adapteri nodrošina ļoti ērtu un vieglu montāžu. Adapteri ir pieejami no divvietīgiem līdz piecvietīgiem, un katram no tiem ir trīs varianti: ar skrūves stiprinājumu un saitīšu stiprinājumu, ar stiprinājuma pēdu un saitīšu stiprinājumu, ar skrūves stiprinājumu vai ar stiprinājuma pēdu. Kā universāla savienojuma tehnoloģija, 221. sērijas savienojošās spailes kompaktie izmēri ne tikai samazinās instalācijas aizņemto vietu, bet arī paātrinās pašas instalācijas uzstādīšanu.

Jūsu priekšrocības:

  • Monolītu, daudzdzīslu vai smalkdzīslu vadu savienošana no 0,2 līdz 4 mm² caurejošā virzienā
  • Plāns dizains, samazina instalācijas izmērus uzstādīšanai šaurās vietās
  • Savienošana un atvienošana bez rīka, pateicoties ērtai sviru tehnoloģijai
  • Izvēle starp fiksētas pozīcijas instalāciju un daudzpolu instalāciju ar adapteri

 

Adapteri vairākiem vadiem: 221. sērijas caurejošās savienojuma spailes adapteri nodrošina pilnīgi modulāru montāžu. Lietotāji iegūst elastību, ja vienā adapterī ir pieci fiksētas pozīcijas stabi - neatkarīgi no tā, vai tie ir ar deformācijas noņemšanu, vai bez tā, uz DIN sliedēm ar uzspraužamu stiprinājuma kāju, skrūvējamai, līmējošai, piestiprināmai vai piekaramai montāžai.

Universāla savienojuma tehnoloģija, 221. sērijas savienojošās spailes kompaktie izmēri ne tikai uzlabo to, ka instalācija aizņems mazāk vietas, bet arī mazā platība ļauj izmantot šīs spailes dažādiem jauniem pielietojumiem, piemēram, izmantojot savienojuma līnijās.

Pavelciet sviru uz augšu, ievietojiet vadu un nospiediet sviru atpakaļ uz leju. Plānās 221. sērijas caurejošās spailes ir universāls rīks, kas ir ideāli piemērots laboratoriju un testu uzstādīšanai vai ražošanas testu stendiem - un tam nav nepieciešams izmantot nekādus rīkus, vienlaikus nodrošinot redzamus vadu kontakta savienojumus.

Nevis pagarina mūžu, bet pagarina līniju: 221. sērijas caurejošās spailes savieno visu veidu vadus no 0,2 līdz 4 mm² vienkārši, ātri un droši savienojumi turpinot savienojumu tajā pašā virzienā. Tas ir kā kompakts visu 221. sērijas spaiļu priekšrocības plānā dizainā. Nodrošinot nepārspējamu vienkāršību, ātrumu un uzticamību, 221. sērija nodrošina universālu vadītāju savienojumu - ar sviras tehnoloģiju, kas novērš instrumentus - vienlaikus nodrošinot redzami drošu vadu kontaktu.

Preces tehniskā informācija par 221-2411 spailēm WAGO mājaslapā atrodama šeit.

Lai pasūtītu sazinieties ar mums rakstot uz info@instabalt.lv vai zvaniet +371 67901188.