Jaunumi

PCB termināli un spailes ar svieru

2021 07 22

Droši, nav nepieciešami darbarīki un intuitīvs darbības princips - to piedāvā WAGO! Spailes shēmu platēm un savienotājus ar plaša spektra vadu šķērsgriezumiem ar ērto sviru tehnoloģiju. Sviru tehnoloģija ir īpaši piemērota daudz ātrākai un ērtākai iekārtu savienošanai. Atklājiet priekšrocības un iespējamos izmantošanas veidus jau tagad!

APSKATĪT PRECES

 

 

PCB SAVIENOŠANAS TEHNOLOĢIJA:

MAZAS SVIRAS, LIELS EFEKTS

Viens skats, viens klikšķis - savienošana ar WAGO izstrādāto sviru vairs never būt vienkāršāka, ātrāka un drošāka.

KĀPĒC ELEKTRO SAVIENOTĀJUS AR SVIRU?

Vadu savienojums bez instrumentiem

Elektroinstalācija ir ātra un vienkārša - bez instrumentiem un bez nepieciešamības pēc trešās rokas. To nodrošina WAGO PCB savienojumu sviras tehnoloģija! Īsts atvieglojums lietotājiem un uzstādītājiem. Tā kā nav nepieciešami instrumenti, vadu savienojumus var izveidot patiešām īsā laikā.

Drošs vadu savienojums

Drošība, ko jūs varat redzēt - to nodrošina svira uz WAGO PCB spaiļu blokiem un savienotājiem. Ja svira ir atvērta, stiprinājuma vieta ir atvērta, ja svira ir aizvērta, arī stiprinājuma vieta ir aizvērta. Tas lietotājiem un uzstādītājiem nodrošina drošību, savienojot vadus.

Intuitīvs vadu savienojums

Intuitīvs vadu savienojums - pateicoties svirai! Sviras lietošana ir pašsaprotama, tas padara WAGO PCB spaiļu bloku un savienotāju par bez rīku elektroinstalāciju, ne tikai ātru, bet arī intuitīvu - visā pasaulē un visās pielietošanas jomās!