Jaunumi

WAGO savienojuma tiltiņi

2021 05 05

Daudzfunkcionāls tiltiņu klāsts

TOPJOB® S Tiltiņu klāsts ir saderīgs ar visām sliedē montējamām spailēm, ieskaitot visus trīs spaiļu variantus. Tas nodrošina pareizo risinājumu jebkuram uzdevumam, kur nepieciešams savienot spailes.

Priekšrocības:

  • Ar sarežģītiem uzdevumiem, kur nepieciešams savienot spailes, var tikt galā ļoti vienkārši.
  • Spaiļu savienošana ir skaidrāk redzama.
Attēls Tiltiņa nosaukums Ķēdes shēma Pielietojums
Push-in tipa tiltiņi Push-in tipa tiltiņu stieņus (x stienīši) var viegli pielāgot. Tos var pielāgot, vienkārši noņemot atsevišķus stienīšus. Pieejami arī rūpnīcā iepriekš konfigurēti izņemti stieņi (no 1 līdz x).
Nepārtraukti tiltiņi Iespēja savienot blakus esošos tiltiņus vienā tiltiņa vietā līdz ar to savieno neierobežotu skaitu spailes spaiļu blokā. 
Pārejas tiltiņi Mūsu pārejas tiltiņi ir viegli lietojami spaiļu blokos un nodoer dažādiem spaiļu izmēriem, padarot tos ideāli piemērotus enerģijas sadales lietojumiem.
Pakāpeniskie tiltiņi Vienā tiltiņā ievieto dažādus potenciālus. Pielāgojiet tiltiņus, nolaužot atsevišķus kontaktu stiņus.
Vertikālie tiltiņi Vertikālie tiltiņi ir ideāls risinājums daudzlīmeņu spaiļu blokiem. Viņi viegli savieno divus vai trīs līmeņus.
Push-in tipa tiltiņš ar vada savienojumu Izmantojot push-in tipa tiltiņus ar vada savienojumu, ir viegli panākt kopīgu lietošanu lielākos attālumos, vairākos līmeņos vai ap spaiļu aksesuāriem (marķējumiem u.c.). Tie ir pieejami trīs dažādos garumos.
Zvaigznes punkta tiltiņš Šis tiltiņš ir īpaši izstrādāts, lai izveidotu “zvaigžņu punktu”, un ir ideāli piemērots motora spaiļu platēm.
Delta tiltiņi Delta motoru savienojumiem ir pieejami Delta tiltiņi.