Jaunumi

Ātri, uzticami un vienkārši

2021 04 19

221. sērijas kompaktā savienojuma spaile bīstamām zonām piedāvā pilnīgi jaunas iespējas, īpaši sadales kārbu, spaiļu blokos, apgaismojumā vai elektronisko iekārtu ražošanā.

Gaiši pelēkā “EX aizsardzības” versija saglabā arī visas 221. sērijas priekšrocības. Šo universālo spaili visiem vadu tipiem ar aizsardzību EX (“Paaugstinātai drošībai”) var izmantot visiem lietojumiem arī 1. un 2. zonā.

Īsumā:

  • Viegli lietojama: paceliet sviru uz augšu, ievietojiet vadītāju un nospiediet sviru atpakaļ uz leju
  • Pieejams kā 2-, 3- un 5-vadu savienotāji
  • Darba spriegums 275 V vai 440 V
  • ATEX (Ex 2 II G), / IECEx (Ex eb IIC Gb) 1,2. Zonas
  • IECEX (Ex eb IIC Gb), American Ex (AEx eb IICGb) / 1. klase, 1. zona
  • Piemērots apgabaliem “Ex e” un “Ex i”

221. sērijas ieguvumi Ex vietās

Ērtais pielietojums ar 221. sēriju ir atveidota arī bīstamo zonu versijā: Pavelciet sviru uz augšu, ievietojiet vadītāju, atlaidiet sviru.

221. sērijas savienotājus var izmantot plašā pielietojuma diapazonā ne tikai tāpēc, ka tie ir pieejami kā 2, 3 vai 5 vadītāju spaiļu bloki, bet arī dažādu versiju dēļ: 221. sērijas 4mm2 versija ļauj izmantojiet smalkus vadus no 0,2 līdz 4 mm2, savukārt 6mm2 versija savieno visus vadu veidus no 0,5 līdz 6 mm2 (20–10 AWG).

Izmantojiet turētāju

Lietojot kopā ar stiprinājuma turētāju, atkarībā no nepieciešamā darba sprieguma ir spēkā šāds noteikums: Ja spailes turētājā novieto tieši blakus, darba spriegums ir 275 V. Tomēr, ja spailes ievieto tā, lai starp katru pāri būtu redzams starplikas, darba spriegums var būt līdz 440 V. Tas nodrošina standartā prasīto attālumu starp spailēm un atstarpju ievērošanu.

2, 3 un 5 vadītāju spailes var ievietot atbilstošajā stiprinājuma turētājā. Turētāju var vai nu piestiprināt pie montāžas sliedes, vai arī cieši pieskrūvēt pie jebkuras gludas virsmas. Izšķiroša priekšrocība lietošanai bīstamās zonās it tā ja, pat tad, kad spaiļu bloks ir ievietots turētājā, vadītājus joprojām var savienot un atvienot, piemēram, ja jāpārliek tikai atsevišķi vadi.

Starptautiskie sertifikāti

Izmantojot ATEX (Ex 2 II G), IECEX (Ex eb IIC Gb) un American Ex (AEx eb IICGb) sertifikātus, jūs varat elastīgi izmantot 221. sēriju.

 

SPIEDIET ŠEIT, LAI APSKATĪTU PRECES