Jaunumi

WAGO Barošanas Bloks Pro2

2020 12 11

Vadības skapji tiek pārveidoti, jo prasības pret tiem - gan kvantitātē, gan kvalitātē - kļūst arvien stingrākas. Plašāka tīklošana, enerģijas izmaksu pieaugums ir aizvien biežāk sastopama lieta, tādēļ izmaksas, ātrums, elastība un minimālisms ir nepieciešams vadības skapim. Mūsu atbilde uz šīm stingrākajām prasībām ir WAGO Barošanas bloks Pro 2 - mūsu visu laiku labākais barošanas avota - ievietošana vadības skapja centrā. To darot, jūs pārveidosiet mūsdienu izaicinājumus par rītdienas iespējām. Mēs šodien sākam plānot rītdienu - tā WAGO tuvojas procesiem un efektivitātei, ieskaitot detaļas. Tā arī WAGO tuvojās plānošanai, uzstādīšanai, konfigurēšanai un nodošanai ekspluatācijā izstrādes laikā, kas nodrošina Pro 2 barošanas bloks. Rezultāts ir izcilu produkta īpašību apvienojums, ko nepiedāvā neviens cits barošanas avots.

Sērija: 2787 - …

Vadošais savā klasē WAGO Pro2 barošanas bloka funkcijas:

  • Efektivitātes čempions: Efektivitāte līdz 96,3% ietaupa naudu un resursus.
  • Pionieru komunikācija: Papildu veida sakaru modulis nodrošina nepārtrauktu lauka kopnes komunikāciju, vienlaikus atjauninot visu informāciju.
  • Piemērots gandrīz jebkurai programmai: daudzus dažādus Pro 2 parametrus var viegli un ātri pielāgot jūsu vajadzībām, izmantojot programmatūru.
  • Inteliģenta slodzes pārvaldība: TopBoost vai PowerBoost vienmēr nodrošina pietiekamu izejas strāvu.

Vairāk informācijas par WAGO Pro2 barošanas bloku meklējiet -> https://www.wago.com/global/interface-electronic/discover-power-supplies/stromversorgungen-pro2