Jaunumi

flexROOM® Kontrolieris

2019 03 21

WAGO jaunais flexROOM® kontrolieris ir īpaši piemērots lietotājam draudzīgai telpu automatizācijai, un tā ir viena ierīce ēkas apgaismojuma, ēnojuma un temperatūras kontrolei. Šis daudzfunkcionālais risinājums arī ļauj viegli integrēt dažādu ražotāju ēkas specifiskās apakšsistēmas

Papildus WAGO standarta I / O moduļiem un ēku specifiskajām DALI un EnOcean sistēmām gan SMI, gan KNX ir integrēti flexROOM® kontrolierī, ļaujot KNX telpas vadības blokiem pilnībā izmantot KNX standartu. Turklāt neatkarīgs no ražotāja var izvēlēties lielu skaitu telpu vadības bloku. SMI aklo disku vadīšana, izmantojot WAGO SMI moduļus, nodrošina precīzu pozicionēšanu, padarot to par īstu alternatīvu tradicionālajām piedziņas sistēmām, pateicoties klusai darbībai, izmantojot mīksto palaišanas tehnoloģiju.

Izmantojot flexROOM®, telpas temperatūru var viegli un ātri pielāgot lietotāju prasībām, izmantojot tīmekļa lietojumprogrammas un ērtu lietotāja interfeisu. Gan lietotāji, gan servisa tehniķi var standartizēt katru istabu individuāli, izmantojot standarta Web pārlūkprogrammu - nav nepieciešama papildu programmatūra. Izmantojot flexROOM®, tie var pielāgot regulatorus neatkarīgi no atrašanās vietas un skapja konstrukcijas. Turklāt flexROOM® kontrolieris vienkāršo gan diagnostiku, gan apkopi.

Pieejamība: 2019. gada maijs

  • KNX telpas vadības bloki: plašs telpu vadības bloku klāsts ar KNX interfeisu
  • SMI modulis, ideāls risinājums neredzīgajiem diskiem:
    • Vienkāršota diagnostika un apkope, precīza pozicionēšana un klusa viegla palaišana
    • Samazinātas uzstādīšanas izmaksas un ugunsgrēks

Lasīt vairāk